Plastic waste pop-up pavilion rethinks recycling in the Netherlands

Plastic waste takes on new life in the PET Pavilion, a temporary structure that popped up in a public park in Enschede, The Netherlands. Project.DWG and LOOS.FM designed the 227-square-meter ephemeral pavilion to spark dialogue on topics relating to recycling and sustainable building. The experimental pavilion serves as an educational gathering space and can be easily dismantled for relocation within a day.

The pavilion bears draws inspiration from Ludwig Mies van der Rohe’s Farnsworth…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s