Dark unused garage is transformed into a cozy light-filled studio in San Francisco

The garage is the last place most people want to cozy up in, but that’s not so for the lucky owners of this beautiful garage-turned-studio space in San Francisco. Local architect Beverly Choe transformed an old, unused garage into the Clifford Studio, a dreamy, light-filled work studio and reading nook. Filled with suffused light and lined with timber, this adaptive reuse project is the perfect cozy hideout brought to life with minimalist decor with splashes of greenery and warm textures.

The…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s